لیفتراک,لیفتراک تویوتا,لیفتراک اشتیل

اخبار و اطلاعیه ها

لیفتراک چیست؟
تعداد امتيازات: (0)

لیفتراک چیست؟

23 خرداد 1397 Article Rating

از هزاران سال پیش که بشر با اختراعات خود سعی در انجام بهینه امور و با سهولت هر چه بیشتر داشت،ابتدای امر اختراع چرخ بود که تحولی بزرگ در زندگی بشر به وجود آورد.پس از آن برق بود که به یک تحول بزرگ مبدل شد.در این بین چندین اختراع دیگر وجود داشت که کمک شایانی به بشریت کردند.

ماشین آلات نیز تاثیر به سزایی در پیشرفت صنعت و تکنولوژی و همچنین سهولت انجام امور دارند.

با گذر زمان بشر به این نتیجه رسید که تحمل کمی سختی و بررسی و پژوهش بدان می ارزد که همیشه با سختی روزگار گذراند.

یکی از این سختی ها که پس از مدتی جواب داد،حمل بارهای سنگین در سطح زمین و پس از مدتی حمل و جابجایی آنها در ارتفاع بالا بود.اینجا بود

که چراغ اختراع لیفتراک در ذهن چند نفر روشن شد.

در ابتدای کار در سال 1917 میلادی،کمپانی کلارک تولید کننده میل چرخ بود،ماشین چرخ داری به نام لیفتراک ساخت تا مواد و مصالح را در محدوده کارخانه شان حمل کنند.در همین زمان چند کمپانی با دیدن این دستگاه که تا آن زمان جهت استفاده داخلی کلارک ساخته شده بود،تصمیم به سفارش ساخت آن به کمپانی کلارک گرفتند.

این رویه ادامه یافت تا اینکه در سال 1923 میلادی کمپانی ییل اولین شرکتی نام گرفت که از چنین ماشینی به همراه چنگک برای بالا بردن اجسام سنگین بهره برد.

در واقع و با تعبیر امروزی که از لیفتراک داریم،همین دستگاه اولین لیفتراک نام گرفت.

در زمان وقوع جنگ جهانی دوم لیفتراک به دلیل کارآیی بالا در پشت میادین نبرد مورد استقبال قرار گرفت و ساخت و تولید آن افزایش یافت.در همین زمان و در سال 1930 پالت استاندارد نیز به لیفتراک و چرخه صنعت اضافه شد.

در دهه 50 میلادی و با کاهش مساحت انبارها و فکر اضافه نمودن طبقات و قفسه ها و قرار دادن کالاها در ارتفاع،موجب شد تا لیفتراک های ساخته شده 

دیگر،تنها وسیله ای برای جابجایی اجسام سنگین روی زمین و یا ارتفاع کم نباشند و آغازی شد برای ساخت لیفتراک هایی با دکل های نسبتا بلند.

بعدها و به مرور زمان لیفتراک ها کم کم به شکل امروزی در آمدند و با پیشرفت پیشرانه های آنها و تغییراتشان از دیزلی به صورت بنزینی،گازی،دوگانه سوز،و حتی موتورهای الکتریکی(برقی) به شکل به شکل لیفتراک های فعلی در آمدند.

امروزه و با افزایش سرعت تکنولوژی حتی انبارداری به نقطه ای رسید که انبارهای شرکت های معتبر و بزرگ،مکانی شده ان برای جولان لیفتراک های خودران هوشمند،با ضریب ایمنی بالا و بازدهی فوق العاده شده است.

 

 

 

 

 

 

مولف:وحید جوادی فر

نظرات ارسال شده

هم اکنون هيچ نظري ارسال نشده است. شما مي توانيد اولين نظردهنده باشد.

ارسال نظر جديد

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

نظرات کاربران

No comments match criteria.